Meest Gestelde Vragen

Kijk gerust bij de FAQ afdeling van onze site.

Als er iets anders is dat je wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via hallo@blauwe-wijn.nl of via bedrijven@blauwe-wijn.nl voor bedrijven. We horen graag van je!

Waar moet ik het bewaren?

Dat is een goede vraag. We raden aan om de wijn in een koele en droge omgeving te bewaren, buiten het bereik van zonlicht. De koelkast is de ideale plaats om je fles Gïk te bewaren.

Wat is de juiste drinktemperatuur?

We willen niet voorschrijven wat je moet doen. Wij drinken de wijn graag goed gekoeld onder de 13º C ⛄️, maar je kan ervan genieten zoals jij wilt. Jouw wijn, jouw regels.

Hebben jullie een datablad?

Wij geloven niet in wijnproefregels en we denken niet dat iedereen de bijbel van de oenologie moet bestuderen om van een glas wijn te kunnen genieten. Daarom hebben we productinformatie gemaakt.

Verdere informatie

Als je meer wilt weten dan geeft dit gedeelte informatie over de wijn, de kleur, de smaak en de makers van Gïk Live!

Verkopen jullie Gïk online?

Ja, dat doen we. Je kan via onze website dozen van één, twee, zes en twaalf flessen kopen.

Waar zitten jullie?

Wij ontmoeten je graag in onze bescheiden workshop in het Baskenland, in de ZITEK starter bakermat. Maar we zijn veel onderweg dus het Internet en onze mailboxen zijn onze echter werkplek geworden.

Kan ik het in een lokale winkel kopen?

Het antwoord op deze vraag is….Ooit zal dat mogelijk zijn. Op dit moment is de beste manier om Gïk te kopen via deze website.

Het is jammer dat onze eerste klanten dit ongemak moeten verdragen wat onze toekomstige klanten niet zullen ervaren. Excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We waarderen je steun.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 2-4 werkdagen vanaf het moment dat de bestelling geplaatst is. Normaal gesproken komt het binnen 48 uur maar het kan een aantal dagen duren, afhankelijk van het volume van de bestellingen – wij zijn ook maar menselijk!

Kan ik het moment van levering regelen?

Als je een tijdstip of een bepaalde tijdspanne wilt specificeren, geef dit dan door in het opmerkingenveld van het bestelformulier.

Hoeveel rekenen jullie voor de levering?

We bieden gratis verzending aan door het hele land. 

Hoe kan ik betalen?

Voor het gemak van onze klanten, bieden we de volgende opties om te betalen:

iDeal

Één van de meest gebruikte betaalmiddel in Nederland is iDeal. Betaal simpel, veilig en snel via uw eigen bank.

Overschrijving

Als je deze optie kiest, ontvang je, nadat je de bestelling hebt afgerond, een e-mail met rekeninggegevens van ons.

Vergeet alsjeblieft niet om je bestelnummer als omschrijving te gebruiken bij de overschrijving. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij direct de bestelling naar u op.

Is het veilig om via deze site te betalen?

Ja, het is super veilig.

We hebben dit groene hangslotje, wat betekent dat je browser een veilige verbinding tot stand gebracht heeft. Ook maken wij gebruik van veilig en betrouwbare betalingsmogelijkheden.

secure web page